dilluns, 31 d’agost del 2009

Nou any, nous hàbits


Vam anar al metge.
Volem aprendre a menjar i de pas, és clar, deixar de semblar dues mandonguilles de bar de carretera.
Toca cuidar-se, company. Ja no podem viure de café i galetes ni apurar les ampolles com qui apura la vida. Tot això queda lluny (junt amb els monstres i les deutes draconianes)
Ara anem al dietista i ens pesa i ens escolta. I riu. I ens diu que és senzill, que sortim a caminar, que no mengem dolços, però que no ens privem de viure.
Mira, en Ferran ens cau bé. Et mira als ulls. No s'amaga. És ben trempat aquest xicot.
I hem fet cas.
Menys ahir.
Però ahir venien a dinar dues amigues maravelloses. I vam fer menú d'estrelles.
D'aperitiu boquerons en vinagre i all i julivert i tallarines (sí, aquelles petitones) pasades per la paella amb pebre.
De plat rap amb gambes i ceps però amb una salsa exquisida (amb picada catalana i tot) i pa d'all.
De postres coulant i natilla d'ou.
I tot cassolà.
I es que està molt bé aprimar-se i estar esbelt i guapu, però també està bé cuinar per la gent que estimes, i cuinar bé. Sense coses precuinades. I menjant amb calma. Tranquilament.
L'equilibri és el que compte.
I en això estem.
Aprenent.
No creus?

2 comentaris:

  1. És que si s'ha d'engreixar una mica que com a mínim sigui amb coses que valguin la pena, no? Perque ja em diràs tu aquells que s'engreixen amb telepizzes, Donners i d'altres guarrades…

    Totes manera un dia és un dia i… igual que vau gaudir amb aquest dinar fantàstic veureu com gaudireu amb el canvi d'aquí uns mesos.

    Molts ànims!

    ResponElimina
  2. Osti nena, quin dinar!! Sí que us les estimeu, sí!! Ànims que en tota dieta hi ha d'haver sempre lloc per una excepció deliciosa com aquesta. Petons!

    ResponElimina